Derfor er tidsregistrering en god idé

15 september 2020 Cecilie Mortensen

Hvis du er på en arbejdsplads, hvor der ikke allerede er tidsregistrering, så er der god grund til at stoppe op. Det kan nemlig være guld værd med et godt system til tidsregistrering, hvis ikke I allerede har det. 

Hvis du ikke er klar over fordelene og mulighederne med tidsregistrering, så læs endelig med videre. 

Gode grunde til at få et system til tidsregistrering

Der findes mange forskellige måder, der kan laves tidsregistrering på. Der findes systemer, som kan håndtere op til flere tusinde medarbejdere. Det er selvfølgelig kun ét aspekt af at få et system med tidsregistrering. 

Derudover kan der registreres forskellige ting. Du kan registrere arbejdstimer, afspadsering, sygedage, overarbejde m.m. På den måde kan alt arbejdstiden eller fraværet registreres i systemer dag for dag eller uge for uge. Det giver arbejdspladsen god mulighed for at overskue, hvordan timerne er brugt den forrige måned.

Med et system til tidsregistrering kan der typisk registreres på forskellige måder. Det vil sige, at der kan laves tidsstemplinger gennem virksomhedens intranet, gennem mobilen, med fingeraftryk m.m. Det kan derfor også tilpasses efter, hvad man ønsker som arbejdsplads. 

Fordele ved tidsregistrering 

Det kan blive utrolig uoverskueligt at holde styr på medarbejderes arbejdstid, hvis ikke det er sat i system. Heldigvis er det lige præcis det, som et system til tidsregistrering kan hjælpe med.

Derudover så betyder tidsregistreringen selvfølgelig også noget i forhold til den løn, som skal udbetales. Og for både arbejdsplads og medarbejdere er det vigtigt, at tingene selvfølgelig stemmer overens, så der udbetales det rigtige. Og så der er styr på, hvor meget ferie der f.eks. er afholdt. 

Som du måske også kan fornemme, så har det en stor betydning, at der er styr på de timer, som bliver arbejdet. Og heldigvis kan tidsregistrering hjælpe med at skabe overblik og have alle timer i et system. 

Flere Nyheder