Det “lille ekstra” til dit køkken med Nanna Ditzel og Rosendahl

Den ikoniske, elskede og verdensomspændt anerkendte danske designer Nanna Ditzel har i samarbejde med det velrenommerede Rosendahl skabt en ny serie – og med en sådan duo kan intet andet end det bedste forventes!

Produkterne er alle udviklet med henblik på praktik og anvendelse i køkkenet dagligdagen, udformet og designet så det passer helt perfekt til den populære nordiske minimalisme. Alle produkter har et cool grafisk mønster, hvilket gør hver enkelt genstand til andet og mere end blot et redskab; det bliver et grafisk kunstværk.

Nanna Ditzel var gennem hele sin produktive karriere særdeles glad for at eksperimentere designmæssigt, ligesom hun fandt glæde ved at udfolde sig grafisk.

Nanna Ditzel var bredspektret hvad produkter angik, og hun havde i sit arbejdsliv mangt og meget i hænderne; alt fra smykker og tekstiler til møbler. Dette gælder også Rosendahl, og i et nært arbejde med Ditzel-familien har de påtaget sig den ærefulde opgave at videreføre designet.

Det grafiske mønster er karakteristisk for ND, og er også kendt som “Kryds & Tværs”, og det er dette, der nu fortolkes på ny. 

Du kan eksempelvis overveje at erhverve dig dette smukke viskestykke fra designserien. Viskestykket er jacquardvævet, fremstillet af 100% bomuld og giver med dets grafiske mønster et flot og stilrent udtryk. Viskestykket fås i forskellige farver, og du kan overveje at anskaffe dig et (eller flere) i hver farver og hænge dem ved siden af hinanden – det giver ekstra spræl. Øverst sidder en alcantarastrop, men du finder også en strop i bomuld på langsiden – således kan du helt selv bestemme, på hvilken led du ønsker at hænge det. Viskestykket har en bredde på 50 centimeter, en højde på 70 centimeter og en dybde på 0,3 centimer. Vær opmærksom på, at det højest må vaskes ved 60 grader. Giv dit køkken “det lille ekstra” med denne og flere artikler fra serien – det betyder mere, end du tror!