Dildoer; en verden af muligheder

Der findes et væld af forskellige former for dildoer, vibratorer, æg m.m., som kan bruges til sololeg eller parleg i sengen. Men hvilke produkter er de mest populære? Vi har spurgt Belugi, der sælger sexlegetøj, hvad deres kvindelige kunder siger.

Dildo med sugekop

Den traditionelle dildo udvidet med en sugekop ved roden vinder mere og mere frem hos kunderne. Sugekoppen kan fæstnes på alle glatte flader, så du kan nyde dine yndlingsstillinger – også når du er alene.

Silikone hitter

Det mest populære materialer i sexshoppen er silikone, der giver den mest naturtro følelse. Den er blød på overfladen, fleksibel og alligevel hård, så den giver den helt rigtige fornemmelse.

Klitorisvibratorer er nr. 1

Til de kvindelige kunder er klitorisvibratorer det, der sælges mest hos Belugi. Det kan både være rabbitvibratorer, hvor dildoen også er en del af legetøjet, men det er i høj grad også almindelige vibratorer, der stimulerer klitoris på forskellige vis.

G-punkts vibratoren vinder frem

Et af de produkter, der vinder mere og mere frem, er G-punktsvibratorer. Den hjælper mange kvinder med at finde deres G-punkt og på den måde give nye, uopdagede oplevelser, hvor orgasmerne er vildere, end de tidligere har oplevet.

Har du fået lyst til at prøve et eller flere af omtalte legesager, så kan de alle købes med prisgaranti på belugi.dk.