Få hjælp til rørarbejdet hos professionel VVS-mand

02 september 2020 Astrid Pedersen

Er dit badeværelse tæt på at være saneringsmodent, og står du derfor over for en omfattende modernisering deraf? Så er det vigtigt at du får fat på de rette håndværkere.

En gennemgribende renovering af badeværelse indbefatter nemlig langt mere end udskiftning af armaturer, installering af nye badeværelses møbler eller opsætning af nye fliser. Og da disse opgaver stort set er de eneste du selv må løse skal du bruge dygtige fagfolk til istandsættelse af badeværelset.

Hvilke håndværkere skal jeg kontakte når mit badeværelse skal renoveres?

Et badeværelse er et såkaldt vådrum – og hvis dit badeværelse skal leve op til de gældende regler skal der i gulve og vægge indlægges en såkaldt vådrums membran. Til dette formål er det en god idé at hyre en dygtig murer som er a jour med de seneste standarder og regulativer inden for dette område.

Der ud over skal rørene, som løber under gulvet og i væggene – med stor sandsynlighed udskiftes. Du vil muligvis have brug for at få enten flyttet et afløb, anlagt dræn til en vaskemaskine, eller måske sat et nyt væghængt toilet op. Og her skal der en autoriseret VVS installatør på banen.

Hvorfor kan jeg ikke selv lave VVS arbejde i forbindelse med min renovering?

Det er påkrævet ved lov at overlade VVS arbejdet til en autoriseret fagperson. Denne regel er ikke indført for at gøre VVS firmaerne rige, eller for at genere dig. Den er sat i værk for at beskytte dig og bygningens øvrige beboere imod de fejl som du hurtigt kan komme til at lave – og som kan afstedkomme katastrofale følger. Kommer du for eksempel til at blande spildevand og drikkevand kan der opstå forurening af drikkevandet med følgende forgiftning. Og så risikerer du at få andre menneskers liv og helbred på samvittigheden.

Har du brug for kvalificeret assistance til VVS i Sorø kan du med fordel kontakte Uglebjerg VVS – læs mere på uglebjergvvs.dk

Flere Nyheder