Få udbetalt skrotpræmie hos autoophug i Nordsjælland

09 september 2020 Silje Hansen

Har du en ældre bil, som ikke kan komme gennem syn, eller en bil der har været ude for en større skade eller er blevet totalskadet, så er der stadig mulighed for at få penge for din gamle bil. Det er nemlig sådan, at bilproducenterne bærer et ansvar, når de producerer nye biler på markedet.

Det går blandt andet ud på at sikre sig, at deres biler bliver nedbrudt på en miljøvenlig måde. Det vil sige hos en miljø godkendt autoophugger, som gemmer de dele, som stadig kan anvendes på bilen og nedbryder resten af bilen, så det kan genanvendes mest muligt af bilproducenten igen.

Hvilke krav skal din bil efterleve for at få udbetalt skrotpræmien?

For at du kan få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil, skal din bil blandt andet efterleve følgende krav. Den må ikke være registreret senere end 1. juli 2000. Derudover må bilen høj veje op til 3.500 kg, hvor der er plads til i alt 9 personer i bilen.

Det er naturligvis inkl. føreren. Hvis du kan sætte kryds ved følgende krav, kan du forvente at få udbetalt skrotpræmien for din bil. 

Her er det vigtigt, at du vælger et miljøgodkendt sted, for at du kan få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil. Det betyder at bilproducenten har godkendt denne autoophug til at nedbryde de gamle biler.

Hvilket miljøgodkendt autoophug skal du vælge i Nordsjælland?

Er du på jagt efter et sted, hvor du kan aflevere din gamle bil mod en skrotpræmie, så kan vi måske hjælpe dig lidt på vej. Vi har netop undersøgt de steder, hvor du kan aflevere eller få afhentet din gamle bil, hvor du hurtigt og nemt kan få udbetalt en skrotpræmie. Her kan vi give dig de varmeste anbefalinger for at vælge kroghsautogenbrug.dk, hvis du søger et miljøgodkendt autogenbrug i Nordsjælland.

Flere Nyheder