Hvad kan en kloakmester?

15 september 2020 Cecilie Mortensen

En kloakmester kan være utrolig god at have ved hånden i flere forskellige tilfælde. Måske oplever du, hvordan dine afløb er begyndt at lugte grimt af kloak, måske er er afløbet helt stoppet til, eller måske har du spottet rotter på din grund. 

I alle disse tilfælde er det et must at bringe en kloakmester på banen. 

Hvordan kan en kloakmester hjælpe? 

En kloakmester kan hjælpe med alt fra slamsugning, renovering af kloakken, TV-inspektion af kloakken, opsætning af rottespærrer eller rottesikring, kloakservice, kloakspuling, strømpeforing og meget meget mere. 

Der er derfor heller ingen tvivl om, at kloakmesteren er den person, du skal have fat i, når der er det mindste med kloakken. Lige når det kommer til kloakken, så er det ikke opgaver, som man selv kan kaste sig ud i. Det kræver, at man har det helt rette udstyr – hvilket ofte kommer på en lastbil, og det kræver, at man har kendskab til, hvordan kloakken håndteres. 

Som du måske kan fornemme, så er der god grund til at overlade kloakarbejdet til en dygtig kloakmester, som har styr på sit arbejde. For det er selvfølgelig vigtigt, at kloakken fungerer, som den skal. Ellers er det hurtigt noget, man vil kunne mærke i ens bolig. Og det er de færreste, som ønsker en lugt af kloak i hjemmet eller at se rotter på deres grund. Derfor er det bare rigtig godt givet ud, når man får hjælp fra en kloakmester. 

Kloakmesteren vil selvfølgelig også kunne “diagnosticere”, hvad problemer med din kloak er – og hvor problemet er. På den måde kan der også arbejdes så effektivt som muligt, da vedkommende f.eks. gennem TV-inspektion præcis kan se, hvor der skal sættes ind. 

Når du skal have hjælp fra en kloakmester til en opgave, så kan du få god hjælp,når du starter her: https://www.danskkloakteknik.dk/

Flere Nyheder