Køb eller lej ny eller brugt truck

20 maj 2020 Astrid Pedersen

Som ejer af en virksomhed, hvor en stor del af arbejdet foregår på lager eller i en produktions hal, har du brug for maskinel og køretøjer, som fungerer efter hensigten. Derfor har du også brug for en kompetent leverandør af disse. Og i den høje ende af spektrer finder du den danske leverandør ProTruck A/S.

Hvem er ProTruck A/S?

ProTruck A/S er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i salg og udlejning af maskinel og køretøjer til erhvervslivet – her under gaffeltrucks, terminaltrækkere, terminaltraktorer, container-trucks, sidelæssere, lifte, fejemaskiner og gulvvaskere.

ProTruck A/S blev grundlagt i 2012 med det erklærede mål at genrejse den danske truck branche – i særdeleshed det før så driftige og hæderkronede danske brand Hyster, som er berømt for gaffeltrucks i høj kvalitet. Dette er lykkedes over al forventning. Den dag i dag tilbyder ProTruck A/S komplette logistik løsninger, som matcher alle udfordringer inden for intern transport og gods håndtering.

Hvilke maskiner finder jeg hos ProTruck A/S?

ProTruck A/S tilbyder alle former for køretøjer og maskinel, som anvendes inden for lager, industri, produktion og lignende brancher. Udvalget rækker fra små el-drevne palleløftere til de helt store container trucks. Og du kan altid få et tilbud på en kunde specifik løsning hos ProTruck A/S.

ProTruck A/S fører udelukkende produkter fra kendte og vel ansete brands, for eksempel Hyster gaffeltrucks med en kapacitet på mellem 1 og 65 ton, MOL terminal trækkere, Carer sværlast el-trucks (6 – 25 ton), Utilev diesel, gas og el trucks (1,3 – 5 ton), Dulevo fejemaskiner og gulvvaskere, JCB sakselifte samt Bulmor sidelæssere og 4-vejs gaffeltrucks. Er dit behov for en gaffeltruck midlertidigt – for eksempel på grund af en øjeblikkelig spids belastning i virksomheden – kan ProTruck A/S også tilbyde udlejning af gaffeltrucks.

Du kan læse mere, og kontakte ProTruck A/S, via hjemmesiden https://www.protruck.dk/ 

Flere Nyheder