Kom af med dine skrotbiler i Holstebro

06 oktober 2020 admin

Kom af med den gamle skrotbil, før den gør det af med dig

Gammelt skidt kan mildest talt godt være op af bakke og have stående. Det drejer sig både om gamle møbler eller maskiner – eller malerier, som din gamle bedstemor bare VIL have du skal eje. Derfor kan det også være rart at få renset ud engang i mellem, så der kan være plads til noget nyt. Og det gælder også med biler.

Processen med at komme af med ens skrotbil, kan dog være lidt mere omfattende end at køre en sofa på lossepladsen. En bil er et stort skrog og fylder meget på en normal lastvogn, hvis den skal bæres væk. Derfor er det vigtigt, at man undersøger, hvorvidt der er andre muligheder, før man begynder at ødelægge både knæ og ryg. 

Få professionel hjælp udefra

Det er derfor en god idé at overveje at få lidt hjælp udefra. Der er tonsvis af firmaer, som kan hjælpe dig af med din skrotbil. De fleste kommer endda gratis ud og fjerner den, og giver dig en beløning – afhængig af bilens tilstand – på omkring de 2000 kr. For en gratis afhentning og omkring de 2000 kr. i lommen, får altså løst dit skrotproblem på ingen tid. 

Det er selvfølgelig værd at overveje, hvor meget bilen er værd, og om det bedre kunne betale sig selv at få den solgt på for eksempel den blå avis. Dog er ideen med hele skrotforhandleren selvfølgelig at han gør tingene nemt for dig: han kommer, fjerner den og kører igen. 

På den måde slipper du for dialogen mellem samtlige købere, og slipper også for at køre den igennem tusindvis af servicetjek før salg. Det er derfor værd at overveje, om du skal erklære din bil for “skrot-klar”, før den gør det af med dig.

Flere Nyheder