Kursuslokaler og konferencecenter i Sønderborg

05 april 2020 Astrid Pedersen
Kursuslokaler og konferencecenter i Sønderborg

Skal medarbejderne forkæles med et seminar eller en workshop uden for kontor regi – eller har du planer om afholdelse af en konference hvor du ønsker at indlogere dine deltagere? Så er det en god idé at tjekke kursus og konference centre rundt omkring i landet. Flere af disse tilbyder nemlig mulighed for overnatning, spisning og generel afslapning mellem og efter møder og lektioner. Og så slipper dine deltagere og gæster for at skulle bekymre sig om hjem transport efter en lang og inspirerende dag.

Hvor finder jeg de bedste kursuslokaler i Sønderborg?

Leder du efter et kursus og konference center, som tilbyder kvalitets kursuslokaler i Sønderborg, kan du med fordel tjekke Sandbjerg Gods.Du finder ikke flottere beliggende og hyggeligere indrettede kursuslokaler, som samtidig er så veludstyrede og velholdte som dem du finder på Sandbjerg Gods. Det store gods med den lange historie udgør med sine smukke historiske bygninger beliggende i nogle af Danmarks mest idylliske omgivelser den perfekte ramme om dit seminar, dit kursus eller din workshop.

 Sandbjerg Gods, som er under administration af Aarhus Universitet, har i mange årtier tjent som kursus og konference center for såvel universitet som for andre institutioner og erhvervsdrivende landet over. Bygninger og lokaler er blevet vedligeholdt og istandsat løbende, med respekt for deres historiske islæt og bevaringsværdige status.

Dette betyder, at du får top moderne faciliteter i rustikke og historiske omgivelser med en høj æstetisk værdi. Og dine kursister og workshop deltagere får med garanti en god og mindeværdig oplevelse, når du vælger at lade Sandbjerg Gods danne rammen om dit arrangement.

Kan mine kursister overnatte på Sandbjerg Gods?

Sandbjerg Gods tilbyder overnatning i et af centerets 74 værelser – og fuld forplejning fra morgen til aften hvis dette ønskes. Du kan læse mere, og booke kursuslokaler og værelser, på sandbjerg.dk/da

Flere Nyheder