Lær om Black Jack på den online blog om spil

Hvis du kender bare lidt til kortspil, kender du helt sikkert også til varianten Black Jack. Black Jack er, sammen med poker varianterne Texas Hold’em og Seven Card Stud, blandt de mest populære og oftest spillede online kortspil typer i verden. I Danmark kender vi bedst den variant af Black Jack, som hedder 21, og som vi ofte spiller med venner og familie.

Black Jack – det kendte kortspil er rykket online

Når du spiller Black Jack online, handler det dog om at have lidt mere is i maven end som så – især hvis indsatserne er høje. Der er megen tilfældighed involveret i et spil Black Jack, men også en del strategi. Det er selvfølgelig nemmere at aflæse modstandernes ansigter, når man spiller i det virkelige liv – for eksempel på kasinoer, hvor Black Jack er et af de mest udbredte spil – end når man spiller med anonyme modstandere online. Men faktisk egner Black Jack sig fint til online spil, idet man i virkeligheden ikke spiller imod de andre spillere – kun huset, eller dealeren.

Lær mere om Black Jack og andre online spil på hyggespil-online.dk

Er du utrænet online Black Jack spiller, bør du holde dine indsatser lave i begyndelsen, og iagttage spillets dynamik. Efterhånden som du bliver mere rutineret, kan du hæve indsatsen, i takt med at du udvikler en sans for spillet. Det er vigtigt, at du kender finesserne i spillet, for eksempel hvornår du skal fordoble eller forsikre. Og det er samtidigt essentielt at kunne de grundlæggende regler for at vide, hvornår det er en god idé at lave et såkaldt split, hvor du deler din hånd op i to.

I den omfattende blog om online spil, hyggespil-online.dk, kan du læse meget mere om regler for Black Jack, og hvad du bør være opmærksom på, når du vælger at spille Black Jack online.