Sådan finder du en billig tandlæge på Amager

21 juli 2020 Cecilie Mortensen

I Danmark koster det som udgangspunkt penge at besøge en tandlæge. Dog har vi igennem vores sundhedssikring og system i Danmark vedtaget, at det er gratis for børn og unge under 18 at komme til tandlæge. Der er derfor en række tandlæger som er etableret af de enkelte kommuner rundt i landet. Her kan sende sit barn under 18 til tandlæge, uden at det koster noget. Der er naturligvis også private praktiserende tandlægeklinikker som samarbejder med kommunen. Her vil det også være gratis at gå til tandlæge som barn eller ung under 18 år. 

Derfor skal du huske at gå til tandlæge

Det er klart en fordel at komme tandlæge imens man er ung og skal udvikle sine tænder. Det er både gratis og en god start på livet, hvor man skal passe godt på sine tænder. Her kan du møde op til det årlige tandeftersyn, hvor efterfølgende behandlinger som en rodbehandling, tandbøjle og meget mere er gratis. Når du bliver 18 år eller ældre, koster det naturligvis penge.

Det bliver som regel først en udfordring for de fleste, når de bliver ældre. Her glemmer man at tage til tandlæge, eller venter til skaden først er sket. Det er som regel fordi de fleste forbinder det med et dyrt besøg eller at det er spild af penge, hvis ikke man har tandpine eller andre gener. Du kan dog forebygge huller og andre skader ved at besøge din tandlæge i tide. 

Hvilken tandlæge skal du vælge på Amager?

Er du fra Amager og leder efter en kompetent og billig tandlæge? Så har vi netop undersøgt markedet, for at finde den bedste og billigste tandlæge der er at finde. Her har vi lagt vægt på en tandlæge, der har de bedste anmeldelser, god til deres klienter og som tilbyder fair priser. Besøg her den foretrukne tandlæge på Amager.

Flere Nyheder